ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η παραλία της Κατερίνης, η κοντινότερη στην ομώνυμη πόλη, με την απίστευτη αμμουδερή ακτή και τη ρηχή καταγάλανη θάλασσα, προσφέρεται για θαλάσσια σπορ όπως ιστιοπλοία, καταδύσεις, αλεξίπτωτο θάλασσας, wind surfing, ποδήλατο κ.α.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Από τις ωραιότερες παραλίες της Πιερίας, με πεντακάθαρα νερά, οργανωμένη παραλία και εύκολα προσβάσιμη, με θέα το επιβλητικό κάστρο του Πλαταμώνα. Εκεί, εκτός από θαλάσσια σπορ, μπορείτε να επιδοθείτε σε αλεξίπτωτο πλαγιάς με αφετηρία τον Παλαιό Παντελεήμονα και τερματισμό την Παραλία.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ

Αποτελεί τουριστικό θέρετρο με πολυτελή ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, οργανωμένες εγκαταστάσεις camping, εστιατόρια και ταβέρνες.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Μια υπέροχη παραλία στους πρόποδες του ιερού βουνού που διαθέτει άψογες υποδομές, συμμετέχοντας ενεργά στην all day διασκέδαση.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

Η παραλίας της Σκοτίνας με τη χρυσή άμμο και τα πολυπληθή αιωνόβια δέντρα, φιλοξενεί μια ατελείωτη σειρά από διάσημα camping.

Άλλες δημοφιλείς παραλίες είναι του Πλαταμώνα, του Μακρύγιαλου και των Νέων Πόρων, οι οποίοι αποτελούν τη νοτιότερη ακτή της Πιερίας, με εξαιρετικό οικολογικό ενδιαφέρον ,σε μια περιοχή που περιλαμβάνει το καταφύγιο άγριας ζωής Βαρικό-Καλύβια και το Δέλτα του ποταμού Πηνειού.

ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Η Πλάκα Λιτοχώρου, κάτω από τη σκιά του Ολύμπου, με εξαίρετες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, αναβαθμίζει σε επίπεδο υποδομών την ούτως ή άλλως πανέμορφη τοποθεσία, δίνοντας το παρών στην έντονη νυχτερινή ζωή της περιοχής με τα beach bars, ξενυχτάδικα και πολυσυλλεκτικά ηλικιακά clubs.